ÖppnaDörren samarbetar med Martin & Servera

MartinServera

 

Vi är så glada över att meddela att ÖppnaDörrens två initiativ kommer att erbjudas till alla anställda vid Martin & Servera. I vintras deltog ett par anställda vid företaget i ÖppnaDörren och resultatet blev över förväntan och nu lanseras initiativet som ett företagsvolontärprogram. ÖppnaDörren har ett par olika initiativ. De som prövats av medarbetare inom Martin & Servera är Yrkesdörren och Invitationsdepartementet.

Håkan Åkerström, VD, om samarbetet: “ÖppnaDörren är ett viktigt och samtidigt roligt initiativ. Att få möta personer med en annan bakgrund – som samtidigt har så mycket gemensamt med oss – berikar verkligen. Och vi behöver dem och deras kompetens, både i samhället och i Martin & Servera.”

Mer information hittar du i ett pressmeddelande från Martin & Servera och på deras hemsida.

Kontaktperson vid vid Axfoundation
Maureen Hoppers
Kommunikationsansvarig
maureen.hoppers(a)axfoundation.se, 072- 540 54 00


Föregående inlägg Nästa inlägg